Friday, June 12, 2009

sem baru - garde manger ( dip in kulinary arts)

ni first time aku masuk kitchen..takut tue memang laa ader coz aku nie bukannyer pandai masak sangt pon,,sem nie aku akn amik subjek nie garde manger. nampak mcam mudah,,tapi bagi owang2 yg kurang minat dalam kulinari arts nie?? aku x twu laa,, hope sangt ley bawak! aku amik kos ni pon sebab aku pikir pasal maser depan,,future..korang doakan laa aku dapat wat yg paling bagus kay! aku janji bile aku dah jadi chef yang berjaya nanti aku akan belanja korang. aku akan masak free punyer kat korang time korang nk khawin nanti!hehehe
insyaAllah
(to all my bestiest)

jenis masakan garde manger


seni masakan ini memerlukan daya kreativiti yang sangat baik


unik

so kepada korang yang betol2 minat dalam bidang nie aku sangat galakkan korang join kay!
ley jamin mase depan okey!
walaupon kos mcam nie x lah sehebat designer,photographer or maskom
tapi aku percaya dak2 yg amik kos ni akan dapat skill
yang owang lain susah nk dapat,,
thinking about that!