Wednesday, June 17, 2009

teruja!~! 17 hb,,

bila kegedikan semakin berkuasa

ehem,,ahaaaaaaaaaa!! hari aku memang sangt GEDIK!! yer,, memang !!
aku pon raser mcam tu jugak!
hheheeh,,
kat kolej ari nie,, aku kener pakai formal suit dari kaki sampi ke kapla!
mcam cibai ,,
tpi aku redah jer! ekeke,, ala,,perdulikan aper owang nk cakap pasal aku.!
kat kolej tadi,,sumer nyer mcam biaser jer!
sumer nyer okey!! (walaupon!!!)

tadi,,aku dah dapat baju kitchen!
alaaa,, chef tu ,,, wah!! chef ker aku nie??
insyaAllah!!
x sabar nk pakai baju tue,, nanti, if aku dah pakai smart2, aku upload laa pic tu ae,,
nanti koment2 laa tau!
isnin ni laa kitchen dah start..
hehe,, x sabar + takut!
huh,

esok result aku kuar!
ayoooooooooo...
lagi laa naik gerun kaki aku ni + nk patah pon ader.
tkut laa kener repeat subjek tue..
risau sangt lau subjek business aku terok,,
jangan laa !!!
x nak!!!
harap2 usaha aku selama nie berbaloi laaaa.
ye la, asgment subjek tue dah laa melambak giler!
nanti sia2 jer..
ala,
Allah tu maha adil,

esok aku akan balik jay bee!!! yahooooooooooooooo!1 tapi, sebelom aku balik jb, aku akan jumper someone! saper??? hehehehe,,.... ader laaa ala,, member jer kot? dier memang caring n take care giler pasal aku. baru seminggu kenal ngan dier. upssss!! x couple! namer dier qimmie! aha,, dier best sangt.. tapi,, serius laa,, sejak dier datang dalam hidup aku, perasaan kat plu tue datang balik.. Allah nk uji aku ker?? oh,,tuhan!! aku memang anggap dier member jer! walaupon,,, ermm ala,,aku pendam jer.. dier pon ader cakap pasal couple2 nie.. tapi,,aku diam jer..x respon pon,, ala!!! aku keliru laaa. anyway!!! aku memang x sabar nk tunggu esok! nk lepak ngan dier sebelom balik jb,, aku akan jejalan ngan dier,. dier kater nk lepak kat ts.. uhhu!! mcam excited laa, lalala! paper pon,,dier kawan sajer.. n apa yg penting esok jugak hari paling penting.. amik result!! uh,,, takot!!!

er,,,tadi ader sorang hamba Allahh nie buzz aku kat ym, motif?? erm,,ntah laa,, aku x kenal dier!! sumpah! mcam maner ley ader dalam ym aku ni pon ake dah lupa.. dier ajak aku lepak dataran malam nie?? naper? nak wat aper?? hei,,x nk laa! ntah saper2 jer laa tue.. aku risau laa jugak. ye laaa,,bukan aku kenal pon.. lau kenal memang aku nk jumper jugak kot?? tpi, pikir balik soal bajet! esok plak nk lepak ngan qimmie.. mesti kener guna duit! adoi!! ermmm,,, teringat pulak kat qimmie! qimmie,,i memang tengah gedik kat u now! ahahaah!!

*pic baju baru aku upload nanti okey!!

tunggu jer,,, jangan tekejot! pic ngan ehem2 pon nk upload skali ker aek???
ntah,,,,,,x nk!
nanti ader owang pikr negatif! terutama dak2 kolej!!



ijie ngan ????